tirsdag 22. februar 2011

Dette er morsdagskortet jeg lagde til min kjære mamma! :) Er en stund siden morsdagen, men kunne ikke legge ut bildet, ettersom at min mamma sitter å snoker på nett, og fort kunne fått øye på dette :-)

 




Lagde kort for min pappa, til mamma på morsdagen / valentine  :-)



Bestevenn

tirsdag 1. februar 2011

Bursdagskort

Til helgen skal jeg & Jan-Ivar i bursdag, og jeg har hatt fremme boksen min, og laget et par kort til dem. Første gangen jeg prøver meg på snurre kort, og ble fornøyd med det. Det hadde nok hjulpet om jeg hadde hatt stanseverktøy :)




3 år med kjæresten min

I dag er det tre år siden jeg ble sammen med kjæresten min, og jeg har da kjøpt en gave til han, og laget et kort. Dette er kortet:

Kort til kjæresten





Barselkort

Besteveninnen min får baby i februar, og før jul lagde jeg et kort til henne.

Morsdag snart!



Bursdagskort



Kort til mamma


Hobby

På fritiden min liker jeg å sette med ned med diverse småting å tukle med. Jeg har mange innteresser, og holder på med mye. Jeg liker å lage kort, dekorere, strikke, hekle, brodere og jeg binder fluer. Jeg har også tidligere utdannet med som kokk og servitør, og liker også å lage mat og kaker, og pynte dette. På denne siden tenkte jeg at jeg skulle dele det jeg holder på med :) Håper jeg får noen tilbakemeldinger fra dere lesere, noen innspill, noen gode råd og tips, og ris og ros :)

- Trine-Lise Hytjanstorp