torsdag 31. mars 2011

Dekorert fyrstikkeske

Har prøvd meg på noe nytt nå :) Dette er fire fyrstikkesker satt sammen, og dekorert. Morsomt å prøve noe nytt :)



Baking

Jeg kom over bildene av kaken jeg bakte til mamma og farmoren min på morsdagen nå. Jeg prøvde en ny oppskrift på sukkerbrød, og jeg har aldri sett makan til kakeheving før! Som dere ser ble det en høy kake :) Heldighvis smakte den bra, og ble spist opp :)



onsdag 30. mars 2011

Prosjekt forside

Jeg har gruppearbeid på skolen nå, vi skal skrive om krigens gang , 2 verdenskrig, og jeg fikk da oppgaven å lage forside :) Etter at photoshop har ligget på hylla en lang stund nå, så var veldig mye glemt, men jeg kom frem til dette og er ganske fornøyd :)


Hadde fremføring på oppgaven på Tirsdag og fikk en 5'er i karakter på oppgaven!

lørdag 19. mars 2011

Bursdagskort

Fikk en oppgave av mamma å lage et bursdagkort til ei dame i "syklubben". Hun er glad i natur, og jeg ville da prøve å få til et motiv fra naturen og satte meg ned for å tegne, og kortet ble slik:

Kort

Mamma & pappa var blitt invitert bort en kveld, og dem skulle ha med blomster og lurte på om jeg kunne lage ett kort til dem. Siden jeg skulle på jobb hadde jeg ikke så altfor god tid på meg, så det ble ett kort likt det bursdagskortet jeg lagde tidligere :) Har falt pladask for dette stempelet :)


Nok et bursdagskort

 Har prøvd meg på et kort, formet som en kake :)
Ikke helt fornøyd med resultatet egentlig, men det kommer seg vel etterhvert etter noen forsøk til :)


Bursdagkort

Anne fylte 19 år på torsdag, og i den anledningen lagde jeg et enkelt kort til gaven :)






torsdag 3. mars 2011

Bursdagskort

Min svigermor har snart bursdag, og siden hun er veldig interissert i hest, så laget jeg kort med hest på. Jeg vet ikke helt hvilket kort hun kommer til å få, enten dette, eller det jeg har lagt ut like nedenfor.
For ett par uker siden fikk jeg en hel haug med hobby ting av mamma, og pakken kom for halvannen uke siden. I den pakken var det maaaasse stempler, og jeg lagde dette kortet for å teste noen av stemplene. Ble ett kort til kjæresten min. Pågrunn av sykdom har det blitt lite den siste tiden. 


Bursdagskort