søndag 12. juni 2011

Bursdagskort

Min bestevenninne hadde bursdag i går, og jeg har lenge hatt dette kortet liggendes, men har ikke kunnet legge det ut, siden hun ikke skulle få se det før i går :) Men, nå kommer det hvertfall!




Om man drar øverst i dette kortet, kommer også delen under ut, av seg selv! :) Syntes det var arti å lage dette kortet, så slike blir det nok flere av :)

torsdag 9. juni 2011

Bryllupsdag

Min kjære mamma og pappa hadde 22 år's bryllupsdag den 3 juni, så da lagde jeg dette kortet til dem.
Jeg har vært litt dårlig på å legge ut kortene mine her i det siste, dette også mye fordi dem som skulle få kortene ikke skulle kunne se kortene før dem fikk dem. Har fortsatt ett par kort liggende, som kommer etterhvert som vedkommende har fått dem :)

Her er hvertfall kortet jeg har gitt til mamma & pappa :)



Har kun bilde av forsiden, men innvendig var det ikke noe spesielt på dette kortet :) Det er et snurrekort, så derfor er det to bilder, slik at dere skal kunne se begge motivene som snurrer :)
Beklager dårlige bilder. 
Min veninne reiser til Kristiansand til uken, for å jobbe der i sommer, så jeg lagde ett kort som hun kunne ta med seg, slik at hun ikke helt glemmer meg :) hihi.


Forsiden på kortet

Innvendig. Løven og Apen er der, siden hun skal jobbe i dyreparken.

Innvendig. Skrive del.

Innvendig. Bilde av meg og henne i hjertene.
Jeg har i år hatt en fantastisk lærer som har hjulpet meg enormt gjennom dette året, så jeg bestemte meg for å lage ett kort til henne :)
Slik ble det:


Forsiden på kortet

Delvis åpnet

Helt åpnet. Siden hun er norsklæreren min også, så har jeg skrevet et askeladden eventyr,
som ligger i lommene på høyre og venstre side.

onsdag 1. juni 2011

Bursdagskort

Jeg skal i bursdag nå, og jeg har laget dette kortet :)